IDEALE LIGGING

Maanwijk ligt in Leusden-Zuid. Om precies te zijn, aan de Groene Zoom, tussen de Maanweg, Van Diepenheim Scheltuslaan en De Roo van Alderwereltlaan. Wie Leusden een beetje kent, weet dat de ligging ideaal is. Hier woon je op de overgang van dorp en landschap en profiteer je van beiden.

BUITEN WONEN OP EEN PLEK MET EEN NATUURLIJK KARAKTER

Met de komst van Maanwijk krijgen Leusden-Zuid en Tabaksteeg een fraaie, nieuwe entree met een duurzaam en groen karakter. Vanuit elk huis is de natuur zichtbaar en dat daagt uit om naar buiten te gaan. Ga wandelen langs de Heiligenberger­beek, hardlopen op de Utrechtse Heuvelrug, maak een fietstocht door de Gelderse Vallei of zie de kinderen er heerlijk ongedwongen spelen en ravotten. Voel je thuis in Maanwijk.

VOORZIENINGEN IN DE BUURT

Vanuit Maanwijk ben je zo in winkelcentrum Zuidhoek met onder andere een supermarkt en een aantal andere winkels. Hier vind je ook een gezondheidscentrum en kun je in het Multi Functionele Centrum Antares terecht voor kinderopvang, basisscholen, buitenschoolse opvang, wijkcentrum, bibliotheek en horeca. En wil je meer? Winkelcentrum Hamershof en Biezenkamp zijn eveneens nabij en met een kwartier fietsen ben je in hartje Amersfoort.

CENTRAAL GELEGEN

Leusden-Zuid ligt centraal in Nederland  op de Utrechtse Heuvelrug. De gunstige ligging ten opzichte van de uitvalswegen maakt dat Leusden erg in trek is. Via de Arnhemseweg rijd je zo de A28 op die al snel aanhaakt op de A1. Ook de A12 is goed bereikbaar. En met 5 autominuten of 15 minuten fietsen ben je in Amersfoort.

VIDEO

Deze video geeft een mooi beeld van de locatie en omgeving.

WIL JE NIETS MISSEN? MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF.
Ontvang relevante updates over het project Maanwijk in Leusden.

Waarom aanmelden?

  • Weet als eerste wanneer de inschrijving start
  • Altijd op de hoogte van recente ontwikkelingen en events
  • Nuttige informatie rondom het kopen van een nieuwbouwwoning 

Wil je precies weten hoe wij met je gegevens omgaan?
Dat lees je in ons privacy statement.