Maanwijk is bijzonder

In deze unieke woonbuurt vinden landschap en dorp elkaar. Je fietst zo naar de winkels van Leusden-Zuid en loopt net zo makkelijk de Utrechtse Heuvelrug op. Woon straks statig en vrij aan de laan of voel je thuis aan één van de erven waar de weelderige landschapszone doorheen meandert. Wonen en natuur gaan hand in hand in Maanwijk. Een combinatie die je zelden zo harmonieus ziet.

Bewust in Maanwijk

Bewust in Maanwijk

Kies jij ook voor een bewustere levensstijl? Puur eten, een kleinere ecologische footprint en de juiste balans in het leven? Dan zal je je zeker thuis voelen in Maanwijk. Maanwijk is klimaatadaptief en door natuurvriendelijke maatregelen krijgen ook flora en fauna de ruimte. In de boomgaard of de moes­tuin verbouw je samen je eigen voedsel en vanuit elk huis is de natuur zichtbaar. Overal word je uitgedaagd om naar buiten te gaan, waardoor contacten zo zijn gelegd.

Betrokken bij maanwijk

Betrokken bij Maanwijk

De landschappelijke opzet van Maanwijk verbindt en geeft energie. Je voelt je verbonden met het landschap en betrokken bij de buurt. Er is ruimte om van alles te organiseren.  Samen appels of peren plukken in de boomgaard, borrelen voor de deur of elkaar helpen waar nodig.  In Maanwijk is ‘samen’ een vanzelf­sprekendheid zonder dat het voelt als een verplichting. Maanwijk is van iedereen, ongedwongen en vrij. Hier kies je jouw manier van genieten.

Wil je niets missen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.
Ontvang relevante updates over het project Maanwijk in Leusden.

Waarom aanmelden?

  • Weet als eerste wanneer de inschrijving start
  • Altijd op de hoogte van recente ontwikkelingen en events
  • Nuttige informatie rondom het kopen van een nieuwbouwwoning 

Wil je precies weten hoe wij met je gegevens omgaan?
Dat lees je in ons privacy statement.