OVER MAANWIJK

In Maanwijk in Leusden-Zuid woon je straks echt uniek. Groen, gezond en innovatief. Hier zijn natuur en wonen met elkaar verbonden, kom je thuis in een slimme, comfortabele woning en deel je mobiliteit. Maanwijk voegt iets toe om het leven mooier te maken. Dat van jezelf, de mensen om je heen en van de natuur.

Slimme en groene woonbeleving in Leusden

EEN SLIMME EN GROENE WOONBELEVING

Maanwijk onderscheidt zich van andere woonwijken door de unieke combinatie van vier eigenschappen: je bent hier één met de natuur, hier is ruimte om elkaar ongedwongen te ontmoeten, je woont in de meest slimme en duurzame wijk van de regio en je gebruikt mobiliteit als een service.

DIVERSITEIT IN WONEN

In Maanwijk komen 84 koopwoningen en 36 sociale huurwoningen. Van appartementen tot riante tweekappers en van levensloopbestendige woningen tot laanwoningen. In Maanwijk is voor ieder wat wils. Wij geloven dat deze diversiteit bijdraagt aan een positieve beleving in de wijk.

BEKIJK DE WONINGEN »

Maanwijk Leusden een plan met veel kwaliteiten

EEN PLAN MET VEEL KWALITEITEN

Kwaliteiten te over in het stedenbouwkundig plan van Maanwijk. Kies voor de laanwoningen aan de Groene Zoom met vrij uitzicht op het omliggende landschap of informeel en kleinschalig wonen in de hofjes. Daar tussendoor ‘meandert’ de landschapszone. Een groene zone die van oost naar west loopt en op meerdere plekken verder de wijk is ingetrokken. Meer groen vind je straks in de twee gemeenschappelijke tuinen, de groene erfafscheidingen en aan de groene wateroevers.

Gezonder en bewuster leven in Maanwijk

GEZONDER EN BEWUSTER LEVEN

Wonen in Maanwijk geeft antwoord op een groeiend bewustzijn. Een bewustzijn dat we zelf kunnen bijdragen aan een betere en gezondere wereld. Door minder verspilling, afval te scheiden, slim om te gaan met energieverbruik, auto’s en fietsen te delen, een groene tuin aan te leggen en samen het groen te onderhouden. Samen gaan we voor een gezonder en bewuster leven.

PROEF ALVAST DE SFEER

WIL JE NIETS MISSEN? MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Wil je op de hoogte blijven van de koopwoningen (twee-onder-één-kap, laanwoningen en levensloopgeschikte woningen). Meld je dan hieronder aan en ontvang relevante updates.
De sociale huurappartementen worden waarschijnlijk door Woningstichting Leusden (WSL) verhuurd.

Waarom aanmelden?

  • Weet als eerste wanneer de inschrijving start
  • Altijd op de hoogte van recente ontwikkelingen en events
  • Nuttige informatie rondom het kopen van een nieuwbouwwoning 

Wil je precies weten hoe wij met je gegevens omgaan?
Dat lees je in ons privacy statement.