WONINGEN

Een wijk voor iedereen, dat is Maanwijk. Van jong tot oud en van gezin tot alleenstaande. In totaal komen er 120 woningen waarvan 84 koopwoningen en 36 sociale huurappartementen. In Maanwijk is voor ieder wat wils.

Laanwoningen Maanwijk Leusden

LAANWONINGEN

Aan de Groene Zoom komen diverse type laanwoningen. Deze laan mag met recht een aansprekende entree van Leusden worden genoemd. Alle Laanwoningen hebben een voor- en achtertuin. De meeste liggen aan de voorzijde iets verhoogd zodat je fraai uitkijkt op het aangrenzende landschap. Een aantal woningen grenzen direct aan de gemeenschappelijke Parktuin. Er is veel keuze. De Laanwoningen variëren in architectuur, kleur, breedte en grootte met woonoppervlaktes van circa 118 tot 156 m2.

LEES MEER ►

LAANWONINGEN VOOR STARTERS

Ook als je (nog) niet zo groot wilt wonen, is Maanwijk een fijne plek. Aan de Groene Zoom met zicht op de weilanden komen Laanwoningen van circa 82 m2 met alles erop en eraan. De woningen hebben een tuin op het zuiden en komen via een achterpad uit bij de gemeenschappelijke parktuin met buurtschuur. Een leuke plek om je buurgenoten te ontmoeten.

LEES MEER ►

HOFWONINGEN

De Hofwoningen zijn levensloopbestendig. Ze vormen, samen met de Parkwoningen, de hofjes in Maanwijk. Ze hebben een keuken, woonkamer, slaapkamer en badkamer op de begane grond. Op de eerste verdieping kan je een extra kamer maken. De Hofwoningen zijn er in 2 typen. Ze zijn 6,3 meter breed en 95 of 107 m2 groot.

LEES MEER ►

Parkwoningen Maanwijk Leusden

PARKWONINGEN

In de hofjes, aan de landschapszone, komen riante twee-onder-één-kapwoningen. Met circa 167 – 171 m2 woonoppervlakte krijg je de ruimte waar je naar op zoek bent. De woningbreedte van 6 meter staat garant voor een grote woonkamer, leefkeuken en veel slaapkamers. En natuurlijk ontbreekt de garage niet.

LEES MEER ►

WIL JE NIETS MISSEN? MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Wil je op de hoogte blijven van de koopwoningen. Meld je dan hieronder aan en ontvang relevante updates.
De sociale huurappartementen en koopgarant woningen worden door Woningstichting Leusden(WSL) aangeboden.

Waarom aanmelden?

  • Weet als eerste wanneer de inschrijving start
  • Altijd op de hoogte van recente ontwikkelingen en events
  • Nuttige informatie rondom het kopen van een nieuwbouwwoning 

Wil je precies weten hoe wij met je gegevens omgaan?
Dat lees je in ons privacy statement.