WONINGEN

Een wijk voor iedereen, dat is Maanwijk. Van jong tot oud en van gezin tot alleenstaande. In totaal komen er 120 woningen waarvan 84 koopwoningen en 36 sociale huurappartementen. In Maanwijk is voor ieder wat wils.

Parkwoningen Maanwijk Leusden

PARKWONINGEN | VERKOOP GESTART!

In de hofjes, aan de landschapszone, komen riante twee-onder-één-kapwoningen. Met circa 172 m2 woonoppervlakte krijg je de ruimte waar je naar op zoek bent. De woningbreedte van 6 meter staat garant voor een grote woonkamer, leefkeuken en veel slaapkamers. En natuurlijk ontbreekt de garage niet.

LEES MEER ►

Laanwoningen Maanwijk Leusden

LAANWONINGEN

Aan de Groene Zoom komen diverse type laanwoningen. Deze laan mag met recht een aansprekende entree van Leusden worden genoemd. Alle Laanwoningen hebben een eigen tuin. De meeste liggen iets verhoogd zodat je fraai uitkijkt op het aangrenzende landschap. Er is veel keuze in verschillende type Laanwoningen, in breedte, kap en grootte. In woonoppervlakte variëren de woningen van circa 83 m2 tot circa 155 m2.

LEES MEER ►

Starterswoningen Maanwijk Leusden

LAANWONINGEN VOOR STARTERS

Ook als je (nog) niet zo groot wilt wonen, is Maanwijk een fijne plek. Aan de Groene Zoom met zicht op de weilanden komen Laanwoningen van circa 83 m2 met alles erop en eraan. De woningen hebben een tuin op het zuiden en komen via een achterpad uit bij de gemeenschappelijke parktuin met buurtschuur. Een leuke plek om je buurgenoten te ontmoeten.

LEES MEER ►

Maanwijk Hofwoningen

HOFWONINGEN

De Hofwoningen zijn levensloopgeschikt. Ze vormen, samen met de Parkwoningen, de hofjes in Maanwijk. Ze hebben een keuken, woonkamer, slaapkamer en badkamer op de begane grond. Op de eerste verdieping kan je een extra kamer maken. De Hofwoningen zijn er in 2 typen. Ze zijn 6,3 meter breed en 95 of 102 m2 groot.

LEES MEER ►

PLANNING

De verkoop van de woningen vindt gefaseerd plaats. 24 september starten we met de verkoop van de Parkwoningen. Naar verwachting volgen de andere woningen eind oktober.

We verwachten medio 2021 te beginnen met de bouw en in 2022 de eerste woningen op te leveren.

MEER OVER DE START VERKOOP ►

WIL JE NIETS MISSEN? MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Wil je op de hoogte blijven van de koopwoningen. Meld je dan hieronder aan en ontvang relevante updates.
De sociale huurappartementen en koopgarant woningen worden door Woningstichting Leusden(WSL) aangeboden.

Waarom aanmelden?

  • Weet als eerste wanneer de inschrijving start
  • Altijd op de hoogte van recente ontwikkelingen en events
  • Nuttige informatie rondom het kopen van een nieuwbouwwoning 

Wil je precies weten hoe wij met je gegevens omgaan?
Dat lees je in ons privacy statement.